Понеділок
06 трав., 2024
     

Ukrainian English
Пошук
Шукати тільки по:

Пошук за Ключовими словами приготування

Всього знайдено 50 результатів.

Сторінка 3 з 3
41. 10 рецептів приготування козацького кулешу
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... з великою ложкою Ніж з дошкою для нарізання Приготування: Підготовка. Для зручності краще помити, почистити та нарізати сало, м’ясо, моркву та цибулю до початку приготування (сало, м’ясо, ...
42. 5 простих і смачних рецептів з айвою
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... десерту. Ми підшукали для вас декілька корисних, цікавих і простих рецептів приготування айви. Шарлотка з айви Вам знадобиться: Айва - 2 шт Мука пшенична - 150-170 г Яйця курячі - 4 шт ...
43. 12 рецептів страв з грибами
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... або грибний паштет. А ще гриби вкрай низькокалорійні, але містять клітковину, тому добре насичують і незамінні при схудненні. Сушені гриби Спосіб приготування: Гриби, призначені для сушіння, ...
44. 5 рецептів з опеньками
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... л. Цукор - 1 ч. л. Запашний перець - 3 шт Лавровий лист - 2 шт Пряна гвоздика - 3 шт Приготування: Опеньки добре промити, поставити на вогонь і довести до кипіння. Після закипання гриби відкинути ...
... переливання через край)’ [12, с. 97-98, 282]. Картотека рукописного словника кримського діалекту караїмської мови С.М. Шапшала фіксує слово трапон ‘чавило, точило (для приготування виноградного соку)’. ...
Чи любите ви смачно поїсти? А, можливо, серед вас є й ті, кому подобається готувати? Однак чи знаєте ви, яку олію потрібно використовувати для приготування? Чи ви віддаєте перевагу тваринним жирам? Ми ...
... засоби для підвищення імунітету. Але крім них можна користуватися народними смачними рецептами для зміцнення імунітету. Як зміцнити імунітет Для приготування вам знадобиться склянка кураги, волоських ...
48. 5 рецептів смачних страв з грибів лисичок
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... - 1 шт Картопля - 3 середні шт Сіль за смаком Мелений чорний перець - за смаком Вода або курячий бульйон - 350 мл Вершкове масло - 50 г Приготування: Гриби промийте і відкиньте на друшляк. ...
49. Плачинда — традиційна українська випічка
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... вбере до не дуже тугого тіста; 200-300 г черешні без кісточок; 2-3 столові ложки цукору; 15 г масла . Приготування: Розтоплюємо маргарин. У миску всипаємо 1,5 склянки борошна, вбиваємо ...
50. Давньоруське застілля: трапезна палата
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... друге подавалися страви з риби, з м'яса і птиці, з овочів. Мистецтво приготування риби завжди цінувалося скрізь і в усі часи. У Давній Русі люди селилися на берегах великих і малих річок, оскільки рибальство ...