Перейти до змісту
Перейти до головного меню
Перейти до на одну колонку
Перейти на дві колонки
СПАДЩИНА ПРЕДКІВ
Понеділок 06 трав., 2024
♦ Новини
♦ Духовна культура
♦ Українська етнологія
♦ Українська міфологія
♦ Український фольклор
♦ Народні символи
♦ Народна філософія
♦ Матеріальна культура
♦ Старожитності і пам'ятки
♦ Народна вишивка і вбрання
♦ Народні промисли і мистецтво
♦ Народна кухня
♦ Архітектура
♦ Праісторія
♦ Індоєвропа
♦ Трипільська цивілізація
♦ Елліни
♦ Кіммерійці
♦ Готи
♦ Скіфи
♦ Сармати
♦ Кельти
♦ Давні слов'яни
♦ Русь-Україна
♦ Українське козацтво
♦ Характерники
♦ Український Визвольний Рух
♦ Етнографія
♦ Українські Карпати »
♦ Гуцульщина
♦ Бойківщина
♦ Лемківщина
♦ Закарпаття
♦ Галичина
♦ Буковина
♦ Підляшшя
♦ Покуття
♦ Волинь
♦ Поділля
♦ Полісся
♦ Наддніпрянщина
♦ Слобожанщина
♦ Таврія
♦ Етногенез
♦ Антропологія
♦ ДНК-генеалогія
♦ Мова і література
♦ Мовознавство
♦ Етнолінгвістика
♦ Мандрівництво
♦ Краєзнавство
♦ Городища і замки
♦ Археологічні об'єкти і стоянки
♦ Пам'ятки Українських Карпат
♦ Природознавство
♦ Музеї України
♦ Українці
♦ Спадок +
♦ Cуспільство
♦ Здоров'я
♦ Освіта
♦ Бібліотека
♦ Безпека
♦ Кінематограф
♦ Технології
♦ Музика
♦ Дім і сад
♦ Різне
Пошук
Пошук за Ключовими словами:
Пошук
Усі слова
Будь-яке слово
Точне співпадіння
Сортування:
Найновіші
Найстаріші
Найпопулярніші
За алфавітом
Розділ/Категорія
Шукати тільки по:
Статті
Веб-посилання
Контакти
Категорії
Розділи
Канали Новин
Пошук за Ключовими словами
приготування
Всього знайдено 50 результатів.
Показати #
5
10
15
20
25
30
50
100
Всі
Сторінка 3 з 3
41.
10 рецептів приготування козацького кулешу
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... з великою ложкою Ніж з дошкою для нарізання
Приготування
: Підготовка. Для зручності краще помити, почистити та нарізати сало, м’ясо, моркву та цибулю до початку
приготування
(сало, м’ясо, ...
42.
5 простих і смачних рецептів з айвою
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... десерту. Ми підшукали для вас декілька корисних, цікавих і простих рецептів
приготування
айви. Шарлотка з айви Вам знадобиться: Айва - 2 шт Мука пшенична - 150-170 г Яйця курячі - 4 шт ...
43.
12 рецептів страв з грибами
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... або грибний паштет. А ще гриби вкрай низькокалорійні, але містять клітковину, тому добре насичують і незамінні при схудненні. Сушені гриби Спосіб
приготування
: Гриби, призначені для сушіння, ...
44.
5 рецептів з опеньками
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... л. Цукор - 1 ч. л. Запашний перець - 3 шт Лавровий лист - 2 шт Пряна гвоздика - 3 шт
Приготування
: Опеньки добре промити, поставити на вогонь і довести до кипіння. Після закипання гриби відкинути ...
45.
Індоарії в Причорномор'ї: топонімічні дані
(Праісторія/Арії)
... переливання через край)’ [12, с. 97-98, 282]. Картотека рукописного словника кримського діалекту караїмської мови С.М. Шапшала фіксує слово трапон ‘чавило, точило (для
приготування
виноградного соку)’. ...
46.
Які олії варто використовувати для приготування їжі
(Духовна культура/Знахарство)
Чи любите ви смачно поїсти? А, можливо, серед вас є й ті, кому подобається готувати? Однак чи знаєте ви, яку олію потрібно використовувати для
приготування
? Чи ви віддаєте перевагу тваринним жирам? Ми ...
47.
Як підготувати свій організм до осені: корисні поради
(Духовна культура/Знахарство)
... засоби для підвищення імунітету. Але крім них можна користуватися народними смачними рецептами для зміцнення імунітету. Як зміцнити імунітет Для
приготування
вам знадобиться склянка кураги, волоських ...
48.
5 рецептів смачних страв з грибів лисичок
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... - 1 шт Картопля - 3 середні шт Сіль за смаком Мелений чорний перець - за смаком Вода або курячий бульйон - 350 мл Вершкове масло - 50 г
Приготування
: Гриби промийте і відкиньте на друшляк. ...
49.
Плачинда — традиційна українська випічка
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... вбере до не дуже тугого тіста; 200-300 г черешні без кісточок; 2-3 столові ложки цукору; 15 г масла .
Приготування
: Розтоплюємо маргарин. У миску всипаємо 1,5 склянки борошна, вбиваємо ...
50.
Давньоруське застілля: трапезна палата
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... друге подавалися страви з риби, з м'яса і птиці, з овочів. Мистецтво
приготування
риби завжди цінувалося скрізь і в усі часи. У Давній Русі люди селилися на берегах великих і малих річок, оскільки рибальство ...
«
Початок
Попередня
1
2
3
Наступна
Кінець
»