П'ятниця
19 квіт., 2024
     

Ukrainian English

Паралімпійці України записали відеозвернення до співвітчизників

Рейтинг 5.0 з 5. Голосів: 1

paralimpijci-ukrainy-zvernennya

11 золотих, 10 срібних та 8 бронзових медалей здобули українські спортсмени на зимових Паралімпійських іграх 2022 у Пекіні. Загалом - 29 нагород. Це друге місце у загальному медальному заліку. Горді за свої здобутки, паралімпійці записали відеозвернення. Кажуть: свої численні перемоги везуть до України.

Дуже надихаюче та потужне за своїм духом послання, цитуємо:

Шановні українці!

Ми завершили Паралімпіаду в Пекіні. Сьогодні, тільки що, ми поставили золоту крапку в цих страшних для нас, але переможних іграх. Ми - воювали в ім'я України. Ми - захищали. Ми - робили перемогу для нашої рідної держави, для українського народу. 

Зараз нас переповнюють почуття відданості українському народу, відданості незалежній, самодостатній, потужній державі, якою є сьогодні Україна! Україна, яка тут перемогла! І ми віримо, що ця перемога - ми її пренесемо в Україну! Разом з нашими захисниками, які захищають український народ!

Ми тут підняли всю світову спільноту! Ми робили це для усіх націй світу! І ми сказали, що Україна сьогодні захищає не тільки себе - вона захищає увесь світ. Від страшної війни, від країн убивць! Які вбивають мирне населення, мирних жінок, чоловіків, людей поважного віку, які вбивають наших дітей.

Ми - разом з вами! І ми продовжуємо нашу боротьбу усюди, де будемо знаходитись як українські спортсмени, які пам'ятають для чого вони на змаганнях і що вони повинні робити для перемоги України!

Шановні українці, ми - переможемо. У нас немає жодних сумнівів перемоги українців над вбивцями. 

Слава Україні!
Героям слава!

- Культурно-історичний, просвітницький портал "Спадщина Предків"


Долучайтесь до спільноти та діліться публікацією у соцмережах:

Підписатися на Twitter та Viber