Перейти до змісту
Перейти до головного меню
Перейти до на одну колонку
Перейти на дві колонки
СПАДЩИНА ПРЕДКІВ
Четвер 25 квіт., 2024
♦ Новини
♦ Духовна культура
♦ Українська етнологія
♦ Українська міфологія
♦ Український фольклор
♦ Народні символи
♦ Народна філософія
♦ Матеріальна культура
♦ Старожитності і пам'ятки
♦ Народна вишивка і вбрання
♦ Народні промисли і мистецтво
♦ Народна кухня
♦ Архітектура
♦ Праісторія
♦ Індоєвропа
♦ Трипільська цивілізація
♦ Елліни
♦ Кіммерійці
♦ Готи
♦ Скіфи
♦ Сармати
♦ Кельти
♦ Давні слов'яни
♦ Русь-Україна
♦ Українське козацтво
♦ Характерники
♦ Український Визвольний Рух
♦ Етнографія
♦ Українські Карпати »
♦ Гуцульщина
♦ Бойківщина
♦ Лемківщина
♦ Закарпаття
♦ Галичина
♦ Буковина
♦ Підляшшя
♦ Покуття
♦ Волинь
♦ Поділля
♦ Полісся
♦ Наддніпрянщина
♦ Слобожанщина
♦ Таврія
♦ Етногенез
♦ Антропологія
♦ ДНК-генеалогія
♦ Мова і література
♦ Мовознавство
♦ Етнолінгвістика
♦ Мандрівництво
♦ Краєзнавство
♦ Городища і замки
♦ Археологічні об'єкти і стоянки
♦ Пам'ятки Українських Карпат
♦ Природознавство
♦ Музеї України
♦ Українці
♦ Спадок +
♦ Cуспільство
♦ Здоров'я
♦ Освіта
♦ Бібліотека
♦ Безпека
♦ Кінематограф
♦ Технології
♦ Музика
♦ Дім і сад
♦ Різне
Пошук
Пошук за Ключовими словами:
Пошук
Усі слова
Будь-яке слово
Точне співпадіння
Сортування:
Найновіші
Найстаріші
Найпопулярніші
За алфавітом
Розділ/Категорія
Шукати тільки по:
Статті
Веб-посилання
Контакти
Категорії
Розділи
Канали Новин
Пошук за Ключовими словами
пампухи
Всього знайдено 4 результатів.
Показати #
5
10
15
20
25
30
50
100
Всі
1.
Декілька рецептів приготування виробів з борошна
(Матеріальна культура/Народна кухня)
Пампухи
Інгредієнти: 250г пшеничного борошна 25 г дріжджів 1 стакан молока 1 ст.л. рослинного масла 2 жовтки 50г борошна для посипання сіль Дня начинки: 1 стакан маку 1 ...
2.
Особливості традиційної полтавської кухні
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... столах у період зимових святок. Найбільш повноцінно харчувалися під час косовиці та жнив. Іншими популярними виробами з тіста були невеличкі булочки – борошняні пампушки й гречані
пампухи
, а особливо ...
3.
Трохи про бойківську кухню
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... «житній», а різні завиванці, закрутелики, тістечка, книші, калачі, пироги, баби, медівники, сирники, перепічки, ощипки, маківники, лакітки,
пампухи
, пампушки (з начинкою і без них), горошки, розторгачі, ...
4.
Святвечір у Карпатах
(Духовна культура/Народні звичаї і обряди)
... разом із цибулькою. Додати гриби до готових овочів.
Пампухи
Дріжджове печиво на святвечірньому столі обов'язкове. Оскільки все ще триває піст, то на вечерю подають смажені на олії ...