Середа
24 квіт., 2024
     

Ukrainian English
Пошук
Шукати тільки по:

Пошук за Ключовими словами квашення

Всього знайдено 2 результатів.

1. Прянощі в українській народній кухні
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... Донині зберігся звичай запарювати бочки для квашення капусти гілками ялівцю. Мабуть, через типовий лісовий аромат і пряний терпкий смак ягоди ялівцю стали улюбленою пряністю мисливців та невід'ємною приправою ...
2. Цілющі властивості квашеної капусти
(Духовна культура/Знахарство)
... виходить твердою і хрусткою. А оскільки дозрівають вони саме в середині осені – це найкращий час для квашення. Капусту рідко солять влітку, оскільки рання капуста пухка, занадто м’яка, і в результаті в ...