Перейти до змісту
Перейти до головного меню
Перейти до на одну колонку
Перейти на дві колонки
СПАДЩИНА ПРЕДКІВ
П'ятниця 26 квіт., 2024
♦ Новини
♦ Духовна культура
♦ Українська етнологія
♦ Українська міфологія
♦ Український фольклор
♦ Народні символи
♦ Народна філософія
♦ Матеріальна культура
♦ Старожитності і пам'ятки
♦ Народна вишивка і вбрання
♦ Народні промисли і мистецтво
♦ Народна кухня
♦ Архітектура
♦ Праісторія
♦ Індоєвропа
♦ Трипільська цивілізація
♦ Елліни
♦ Кіммерійці
♦ Готи
♦ Скіфи
♦ Сармати
♦ Кельти
♦ Давні слов'яни
♦ Русь-Україна
♦ Українське козацтво
♦ Характерники
♦ Український Визвольний Рух
♦ Етнографія
♦ Українські Карпати »
♦ Гуцульщина
♦ Бойківщина
♦ Лемківщина
♦ Закарпаття
♦ Галичина
♦ Буковина
♦ Підляшшя
♦ Покуття
♦ Волинь
♦ Поділля
♦ Полісся
♦ Наддніпрянщина
♦ Слобожанщина
♦ Таврія
♦ Етногенез
♦ Антропологія
♦ ДНК-генеалогія
♦ Мова і література
♦ Мовознавство
♦ Етнолінгвістика
♦ Мандрівництво
♦ Краєзнавство
♦ Городища і замки
♦ Археологічні об'єкти і стоянки
♦ Пам'ятки Українських Карпат
♦ Природознавство
♦ Музеї України
♦ Українці
♦ Спадок +
♦ Cуспільство
♦ Здоров'я
♦ Освіта
♦ Бібліотека
♦ Безпека
♦ Кінематограф
♦ Технології
♦ Музика
♦ Дім і сад
♦ Різне
Пошук
Пошук за Ключовими словами:
Пошук
Усі слова
Будь-яке слово
Точне співпадіння
Сортування:
Найновіші
Найстаріші
Найпопулярніші
За алфавітом
Розділ/Категорія
Шукати тільки по:
Статті
Веб-посилання
Контакти
Категорії
Розділи
Канали Новин
Пошук за Ключовими словами
випічка
Всього знайдено 7 результатів.
Показати #
5
10
15
20
25
30
50
100
Всі
1.
Як на Львівщині живуть нащадки галицьких німців
(Етнографія/Галичина)
... У них на Святвечір було поїдання страв з м’яса, це могла бути печена качка або печений гусак, шніцель", — каже Христина Бурич. Штолен —
випічка
, яку готували на Різдво галицькі німці. Фото: Ольга ...
2.
30 простих страв при гастриті
(Духовна культура/Знахарство)
... в її центр по черзі по 2 столові ложки гарбуза і сиру. Готуйте в режимі "кекс" або "
випічка
" в мультиварці, або в духовці за температури 175-180 градусів 40-45 хвилин. Рисова каша з фруктовим джемом ...
3.
Декілька рецептів приготування виробів з борошна
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... приємний аромат.
Випічка
і обробка виробів Тривалість випічки залежить від розміру, форми виробу і його здобності. Дрібні, низькі і малоздобні вироби випікаються швидше, ніж великі, високі і з ...
4.
Плачинда — традиційна українська випічка
(Матеріальна культура/Народна кухня)
Плачинда - виріб із листкового тіста (переважно прісного), що має плескату форму, з начинкою із сиру, гарбуза тв інш., або без неї; різновид пляцка. Плачинду хтось називає молдавською стравою, хтось ...
5.
20 продуктів, які збережуть красу волосся
(Духовна культура/Знахарство)
... для того, щоб мінімізувати споживання білої солодощі настільки, наскільки це можливо. 4. Солодка
випічка
Сьогодні точно не найкращий день для ласунів. Якщо ви хочете зберегти своє волосся, забудьте ...
6.
Як позбутися гастриту в домашніх умовах
(Духовна культура/Знахарство)
... із здобного тіста (
випічка
). При цьому харчування має бути різноманітним і багатим білками й вітамінами. Людина повинна системно харчуватися по 3-4 разів на день Яблука Дуже ефективним народним ...
7.
Трохи про бойківську кухню
(Матеріальна культура/Народна кухня)
... причому змінювалися смакові властивості і запах! Бойківська
випічка
Хлібобулочні вироби, хоч не виділялися вишуканістю, але були дуже різноманітні та смачні. Це не тільки хліб «разовий», «питльований», ...